Európai Regionális Fejlesztési Alap

Valentin Night - ELMARAD

2020. február 14., péntek - 18:00
Gyere és húzd be!

A rendezvényünk sajnos elmarad, de helyette ajánljuk intézményünk másik hasonló, február 7-én tartandó programját:

http://www.kereszturyvmk.hu/vmk/csaladi-es-gyermek-programok/legyott

 

A megvásárolt jegyek  a Keresztury Dezső VMK gazdasági irodájában hétfőtől csütörtökig 9 és 15 óra, pénteken 9 és 13 óra között visszaválthatók.

2020. február 14. (péntek) 18:00

Valentin Night

Egyedülálló randilehetőség, dinamikus párkereső show!
Kizárólag: 18+

Neked szól, ha egyedülálló vagy, ha nem az interneten szeretnél  ismerkedni, de mégis szeretnél kicsit a színfalak mögé bújni… Ugyanolyan biztonságban érezheted magad a paraván mögé bújva,  mint a telefonod mögött, de nem kell napokon keresztül izgulnod a személyes találkozásig. A színfalak mögött is maradhatsz, de elő is bújhatsz, ha megtaláltad az igazit.
Nem ismerkedhet veled bármelyik résztvevő. Kizárólag azzal kezdhetitek meg a csevegést, akivel szimpatikusak vagytok egymásnak ;-)
Ha párba álltok, az ajándékotok az első randi is :) amit mi állunk: az esti filmet nézhetitek meg közösen, és egy 3L-es popcornt is adunk hozzá ajándékba!

Gyere, és találd meg a párod, mi pedig álljuk az első közös élményt!

Facebook esemény
Jegyár: 950 Ft, helyfoglalás érkezési sorrendben!
 

Jegyek vásárolhatók pénztári nyitvatartási időben a Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben (nyitva keddtől péntekig 10-18 óráig), a Keresztury Dezső VMK-ban (nyitva hétfőtől péntekig 9-19 óráig) és az Art Moziban (nyitva minden nap 15-20 óráig), online a fenti zöld gombra kattintva.

Helyszín: Art Mozi,
8900 Zalaegerszeg
Széchenyi tér 4-6.

Érdeklődni lehet: 20/260-2794