The Bits

2018. május 18., péntek - 21:00
Címkék:

Helyszín: VMK Caffé

The Bits a Hangfoglaló Támogatói Program keretében

A The Bits "Magyarország legnépszerűbb autentikus – azaz eredeti, négy fős felállásban játszó – Beatles emlékzenekara" - (Magyar Nemzet)

A Beatles-t mindenki ismeri és szereti. A The Bits 2013-as megalakulása óta a közép-európai régió egyik legjelentősebb Beatles emlékzenekarává vált. Nívós hazai (pl. Sziget fesztivál, Kapolcsi Művészetek Völgye) és jelentős külföldi fesztiválok (pl. Beatles Week - Liverpool (Anglia), Beatlesday - Belgium, Big Rivers Festival - Hollandia) mellett 2015 júniusában egy maratoni koncerten száz Beatles dalt adott elő budapesti koncertjén. Augusztusban a világ legnívósabb Beatles fesztiválja, a liverpooli Beatles Week közel 70 fellépője közül egyedüliként mutatta be az 50 éves Help! nagylemez teljes anyagát a Beatles mekkájának számító, legendás Cavern Clubban, ahová az angol szervezők 2017-ben is visszahívták a The Bits-et. A német Höfner gitárgyár (Paul McCartney híres, hegedűalakú basszusgitárjának gyártója) művészeti elismerésének jeléül egyedüliként a The Bits-et támogatja a közép-európai régióban és a zenekaré lehetett a megtiszteltetés, hogy a világon egyedüliként közreműködhetett a legendás hangszer 60 éves díszünnepségén Németországban.

 Jegyár: 1500.-Ft

Egerszeg kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyek elővételben kaphatók a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem  jegypénztárában.