Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Rátonyi Róbert Artisjus előadói díjas jazz zongoraművész koncertje

2022. szeptember 13., kedd - 19:00

Rátonyi Róbert Artisjus előadói díjas jazz zongoraművész koncertje

Rátonyi Róbert 1977-ben végezte el a Bartók Béla Jazz Konzervatórium jazz tanszakát, ahol Gonda János növendéke volt. 1975 óta szinte valamennyi élvonalbeli hazai jazz muzsikussal játszik koncerteken, hazai és külföldi jazz fesztiválokon, lemezfelvételeken. Zongorajátékára nagy hatással voltak Bill Evans, Ahmad Jamal, Bob James, Kenny Barron, Andy Laverne és Herbie Hancock.
A jazz mellett a legfoglalkoztatottabb stúdió zenészek egyike. Számtalan film-, színházi-, show-, reklám- és főcímzenét komponált és hangszerelt.

A művész országos szóló koncert turnéjának részeként lép fel Zalaegerszegen. Harmónia gazdag és közérthető melodikus dallamokkal szól minden korosztályhoz, nem csak az elhivatott jazz hallgatósághoz. A koncerten közismert amerikai örökzöldek, broadway melódiák, filmzenék, Seress Rezső legismertebb dalai, valamint Rátonyi Róbert saját kompozícióinak feldolgozásai hangoznak el.

Az esten koktélbár működik.

Jegyár: 3500 Ft
Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető.

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon, illetve az előadás előtt a helyszínen válthatók.

Betöltés...