Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

LITTLE G WEEVIL LIVE ACOUSTIC Session lemezbemutató koncert

2021. október 20., szerda - 19:00

LITTLE G WEEVIL többszörös nemzetközi blues zenei díjnyertes gitáros, énekes, zeneszerző, szövegíró, producer közel másfél évtizedet töltött az Egyesült Államokban. A széles magyar közönség a 2014 évi X-Faktor televíziós tehetségkutató műsor mentoraként ismerte meg, ugyanebben az évben HANOSZ „Év Zenésze” díjat kapott. 'Something Poppin’ című lemezét Magyar Zenei Díjra jelölték. Karrierje alatt nyolc, világszerte elismert albuma jelent meg és húsz országban több, mint kétezer koncertet adott. Rendkívül izgalmas és kalandos életútjáról könyvet is írt „Játssz Tovább” címmel, ami a Helikon kiadó gondozásában került kiadásra 2020-ban.

Legújabb, „Live Acoustic Session” című albumát Blues Blast Music Awardsra jelölték az Egyesült Államokban. Ezen az esten erről a lemezről, illetve kedvenc blues klasszikusai közül válogat, a tőle megszokott energikus, közvetlen, "történetmesélős" stílusban.

A koncertet követően lemez és könyv dedikálásra van lehetőség!

Weboldal: gweevil.com

Videók: 

https://youtu.be/0tQcp07yeoU

https://youtu.be/rrYVb2c4KW8

Helyszín: VMK Caffé

Időpont: 2021. október 20. szerda 19.00

Belépő: 2900 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem  jegypénztárában, valamint online a fenti zöld "gombra" kattintva

A koncert a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Program Támogatásában valósul meg.

Betöltés...