Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Ébredező(k) - Recall Healing

2021. október 11., hétfő - 18:00

Előadó: Kósi Klaudia

Helyszín: Keresztury Dezső VMK
 
Időpont: 2021. október 11. hétfő 18.00
 

Mindannyiunk életében van olyan időszak amikor mások segítségére szorulunk, másoktól várjuk a megoldást egészségügyi és lelki problémáinkra. Számos módszerrel, teknikával ismerkedhetünk meg, de az igazi csoda bennünk van.  A Recall Healing segít  a benned lévő megoldás kulcsát megtalálni. Légy felelős saját magadért, ne másoktól várd a megoldást, a modern orvostudomány mellett is szükség van ezen ismeretekre.  

A betegség több mint gondolnád! Annyira vagy beteg, amennyi titkod van! Rakd össze életed és felmenőid titkainak darabkáit, megérted betegséged közötti összefüggéseket és indulj el a gyógyulás útján vagy előzd meg a megelőzhetőt. 

A belépés díjtalan.
 
Az előadás a jelenleg érvényben lévő jogszabályok értelmében védettségi igazolvány nélkül látogatható.
 
„Havi rendszerességű programsorozat útkeresőknek a lehetőségek tárházából."
 
Az Ébredező(k) programsorozat tapasztalt zalai előadók segítségével ad útmutatást mindazoknak, akik testi – lelki – vagy akár szellemi síkon fejlődni vágynak, esetleges problémáikra megoldást keresnek. Minden előadás alkalmával újabb és újabb lehetőséget mutatunk be, mintegy kulcsokat adva ezzel az érdeklődők kezébe életük teljesebbé, harmonikusabbá tételéhez.
 
Facebook csoport: Zalai Ébredező(k)
 
Betöltés...