Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Badár & Badár

2024. január 17., szerda - 19:00

2024. január 17. (szerda) 19:00

Badár & Badár

Badár Sándor (humorista) és Badár Tamás (bűvész) közös műsora. Humor és bűvészet. A szavak embere és a mágia mestere. Apa és fia. Badár és Badár. Két művész egy családból, akik most együtt lépnek színpadra.

Badár Sándor improvizatív humorista és színész, számos magyar film megkerülhetetlen alakja és egybe világjáró kalandor. Páratlan humorának és színpadi készségeinek köszönhetően nincs nála két egyforma előadás, a hiszen a megélt kalandokat sosem tervezetten, hanem a műsort fejben szerkesztve adja át a közönségnek. Szinte varázsol a szavakkal. 

Fia, Tamás viszont nem a szavak embere. Az ő nyelve a bűvészet. Az éppen nagykorúvá vált fiatalember több mint tíz éve foglalkozik mikro-mágiával, nemzetközi bűvészversenyeket nyert, és apukájához hasonlóan képes rá, hogy közönségének még a szavát is elakassza. Mi történik, amikor a két Badár egyszerre lép színpadra?

Valódi varázslat!

Különleges élményben lesz része a nézőnek, amikor néhány kártyalap és pár szó elég ahhoz, hogy beinduljon az igazi show. Könnyfakasztó nevetés és a hihetetlen csodák estje lesz ez. Ha pedig egy - egy trükköt nem értenénk meg, ne aggódjunk, Badár Sándor alaposan elmagyarázza majd. Hacsak Tamás el nem varázsloja őt is. Persze nem kell megijedni semmitől, ami a színpadon történik. Elvégre családban marad....🙂

Jegy árak: 6 590 - 6 990 Ft.   helyett 4 590 Ft - 4 990 Ft.  2000 Ft jegyárkedvezmény! 

Jegyek vásárolhatók online a fenti zöld gombra kattintva.

Helyszín: Art Mozi,
8900 Zalaegerszeg
Széchenyi tér 4-6.

 

Betöltés...