Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Mindörökké Operett TELT HÁZ

2023. október 12., csütörtök - 18:00

 

Mindörökké Operett

2023. október 12. csütörtök 18:00 óra

2023. október 17-re megváltott jegyek, október 12-re is érvényesek!

Talán nincs még egy olyan zenés műfaj, amely annyi ember szívét hódította volna meg, mint az operett... A magyar operett! Népszerűsége ma is töretlen. Jellemzője a könnyed, fülbemászó dallamvilág, mely egyaránt magával ragadja az idősebb és a fiatalabb korosztályt.  A magyar operett tette az operett műfaját igazán naggyá, mely mindig is egyedülálló volt a maga nemében, és mára már szinte hungaricummá vált. A műfaj előtt tisztelegve kínáljuk ezt az előadást, mely kiváló sztárvendégeink tolmácsolásában válnak még színvonalasabbá és hitelesebbé!

Megszólalnak a legismertebb operett slágerek: Csárdáskirálynő, Bob herceg, Mágnás Miska, Marica Grófnő, Víg özvegy, Csókos Asszony...

Fellépők:

Oszvald Marika:  Kossuth és Jászai Mari  - díjas magyar színésznő, operetténekes,  érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

Csonka András: színész, énekes. 2000-ben az Operettfesztiválon megkapta a legjobb táncos komikusnak járó díjat, 2021-ben a Szenes Iván díjat.

Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész és Koncertzenekara

 

Időpont: 2023. október 12. (csütörtök) 18:00 óra

Helyszín: Art Mozi

Belépő: 4900 Ft, Egerszeg Kártya kedvezmény érvényesíthető. A jegyek a pénztári jegyvásárlásnál SZÉP kártyával is fizethetők.

Jegyvásárlás: TELT HÁZ! A rendezvény napján a helyszínen sincs már lehetőség jegyet vásárolni, mert minden jegy elfogyott!

Betöltés...