Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Art Mozi

Ady Terem:
Funkciója: színházi-, ismeretterjesztő- és tudományos előadások, akusztikus koncertek, konferenciák, humorestek rendezésére alkalmas
Befogadókészsége: a földszinten 434 fő, az erkélyen 146 fő, mindösszesen: 580 fő.
Technikai adottságok:  rögzített székek; fénytechnika:  PAR 64 reflektor 1000W/10db, Stairville D 610 S dimmer/ 6 csatorna, Botexdmx DC-1224 fényvezérlő
Rögzített, íves színpad mérete kb. 110 m2
A bérleti díj: 250.000 Ft/nap  (áfa mentes).  Az ár tartalmazza a teremben felszerelt technikai eszközök használatát. Ezen kívül egyéb technikai eszköz bérlése esetén egyeztetés szükséges.

Stúdió terem:
Funkciója: vetítések, konferenciák, előadások
Befogadókészsége: 66 fő
Technikai adottságok: rögzített, számozott székek
Elhelyezkedése:  1. emelet  (akadálymentesített megközelítési lehetőség átmenetileg nincs)
A bérleti díj: 5.000 Ft/óra  (de minimum 15.000 Ft)  A feltüntetett ár a terem használatát foglalja magában,  minden egyéb igény egyeztetést igényel és egyéni elbírálás alá esik.

Előtér: 
Funkciója: vásárok, kiállítások, börzék
Befogadókészsége: vásárok esetén 40 fő; kiállítások esetén 100 fő
A bérleti díj: 7.000 Ft/óra  (A rendezvény időtartamán  felül plusz egy óra  – a ki- és bepakolás idejére –  felszámításra kerül.)   A feltüntetett ár az előtér használatát foglalja magában,  minden egyéb igény egyeztetést igényel és egyéni elbírálás alá esik.
Az előtér rendezvényei nem zavarhatják a Stúdió teremben zajló filmvetítéseket, és nem akadályozhatják a teremhez vezető lépcső és a terem megközelíthetőségét!