Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Für Anikó - Hrutka Róbert zenés irodalmi estje

2024. május 10., péntek - 19:00

Kedves Vendégeink!

Für Anikó - Hrutka Róbert Minden Titok című zenés irodalmi estje egy későbbi időpontban, várhatóan 2024. október közepén kerül megrendezésre. A pontos időpont nyár elején realizálódik. Az elővételben megvásárolt jegyek az új időpontra is érvényesek.

A jegyek visszaváltására 2024. július 25-ig lehetőség van. A készpénzzel vásárolt jegyeket a vásárlás helyszínén nyitvatartási időben lehet visszaváltani. Az online vagy bankkártyával vásárolt jegyek ellenértékét visszautaljuk. A visszautalásához egy e-mailt kérünk az info@kereszturyvmk.hu e-mail címre. Az e-mailnek az alábbi adatokat szükséges tartalmaznia: név, bankszámlaszám, a jegy scannelve, csatolva. Az e-mail beérkezését követően egy héten belül történik meg a visszautalás. Amennyiben személyes ügyintézés szükséges a bankkártyás jegy visszaváltásához, arra a Keresztury Dezső VMK Gazdasági Irodájában, kedden és szerdán, 9:00 és 15:00 óra között van lehetőség.

Minden Titok

Für Anikó - Hrutka Róbert zenés irodalmi estje

„Lélekfrissítő zenés irodalmi inhaláció”

A két ihletett művész előadásában hallhatók lesznek versben és dalban elmesélve többek között József Attila, Ady Endre, Kaffka Margit, Bereményi Géza, Zelk Zoltán és Pilinszky János legszebb költeményei, megfűszerezve Hrutka-Bereményi dalokkal.

Helyszín: Keresztury Dezső VMK

Új időpont: várhatóan 2024. október közepe

Belépő: 4900 Ft, Egerszeg Kártyával 3920 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld gombra kattintva

Betöltés...