Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Ars Poetica Dr. Kemény Dénes előadása életéről, pályájáról.

2024. január 16., kedd - 18:00

Dr. Kemény Dénes válogatott vízilabdázó, edző, állatorvos. Országos hírnevét a magyar vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként szerezte, amellyel 2000 és 2008 között három olimpiai bajnokságot nyert.

A 17-szeres felnőttválogatott Kemény Dénes játékosként itthon a BVSC-ben, a Budapesti Spartacusban, a Tatabányai Bányászban és az FTC-ben is megfordult, idegenlégiósként az ausztrál Footscray Melbourne és a Como együttesében bizonyított. 1990-ben a TF-en szerzett vízilabdaedzői, majd 1998-ban vízilabda-mesteredzői oklevelet. 1997-től 2012-ig a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányaként tevékenykedett. Ez idő alatt a sportág történetének egyik legeredményesebb szövetségi kapitányává vált: a felnőtt férfiválogatottal zsinórban háromszor nyert olimpiát (2000, 2004 és 2008).

Az előadásán bepillanthatunk az életébe, a gondolataiba, hallhatjuk érdekes történeteit, a sikerhez vezető út fontosabb állomásait.

„Bármit is csinálsz az életben, azt vagy profi szinten, vagy sehogy!” - vallja a mester. Ez az a hitvallás, ami ezt a páratlanul sikeres életutat megalapozta. Az előadás hallgatója bepillantást nyer a kulisszák mögé, a bemutatott példákon keresztül saját maga is hatékony, a mindennapi életben működő válaszokat kaphat.

Jegyárak: 5500 Ft, Egerszeg Kártyával 4400.-Ft

Jegyek a Keresztury Dezső VMK, az Art-Mozi és a Városi Hangverseny-és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a www.kereszturyvmk.hu weboldalon válthatók.

 

Betöltés...