Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

Ébredező(k) - Theta Healing

2021. szeptember 13., hétfő - 18:00

Előadó: Dr. Szabó Kriszta mediátor, theta healing instruktor

Helyszín: Keresztury Dezső VMK
Időpont: 2021. szeptember 13. hétfő 18.00

 

A racionális világ gyakran nem adja meg a válaszokat a kérdéseinkre: Kik vagyunk, mit miért csinálunk, mire hogyan reagálunk?

Mindezt önmagunk megismerésén keresztül tudhatjuk meg, de tudatos válaszainkon túl a tudatalatti tartománynak is komoly ereje van. Anélkül, hogy megismernék ezt az oldalt, nem könnyű valóban elérni a céljainkat.

A Theta Healing meditációs technika az egészséges, önmagát megismerni és a sorsát irányítani szándékozó ember önismereti eszköze. Segítségével nem csak betekinthetünk a tudatalattiba, de vizualizációs technikákon keresztül át is alakíthatjuk céljaink szerint.

Dr. Szabó Kriszta Theta Healing oktatóként segít a tanítványainak felfedezni magukban a képességet a meditáció mindennapi használatához. Meditációival racionális problémák megoldásához nyújt segítséget.

További információ:

www.ezoanyu.hu

https://www.youtube.com/channel/UCATTGFThXHzsn9KWMOOPTfw

https://www.facebook.com/ezoanyu

 
A belépés díjtalan.
 
„Havi rendszerességű programsorozat útkeresőknek a lehetőségek tárházából."
Az Ébredező(k) programsorozat tapasztalt zalai előadók segítségével ad útmutatást mindazoknak, akik testi – lelki – vagy akár szellemi síkon fejlődni vágynak, esetleges problémáikra megoldást keresnek. Minden előadás alkalmával újabb és újabb lehetőséget mutatunk be, mintegy kulcsokat adva ezzel az érdeklődők kezébe életük teljesebbé, harmonikusabbá tételéhez.
 
Facebook csoport: Zalai Ébredező(k)
 
Betöltés...