Európai Regionális Fejlesztési Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap
Európai Szociális Alap

VILÁGJÁRÓ / Portugál Camino Lisszabontól Santiagóig

2024. május 07., kedd - 18:00

Májusi úti cél: Portugál Camino Lisszabontól Santiagóig

Zarándoklás Portugáliában az óceán ölelésében

Előadó: Eszéki Gergő /Gerikkkee/

“Tarts velem, Lisszabontól egészen Santiago de Compostela-ig. Kicsit elkalandozunk a portugál Santiago-ba is Fátima-ba, azután tovább ballagunk Nazaré-be, a szörfösök fellegvárába. Ezt követően meg sem állunk Porto-ig, ahol pár nap pihenést egy kellemes városnézéssel összehangolunk. Tekintsd meg, milyen élményeket éltem át a portugál zarándoklás közben. Eszéki Gergő kalandjai lépésről lépésre egy varázslatos utazáson. Pár sorban nagyon nehéz leírni az utazás lényegét, ezért gyere, kérdezz bátran, zarándokoljunk el együtt képzeletben Santiago-ig!”

Helyszín: Keresztury Dezső VMK
Időpont: 2024. május 7. kedd 18.00

Belépő: 500 Ft

Jegyvásárlás: a Keresztury Dezső VMK, az Art Mozi és a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem jegypénztárában, illetve online a fenti zöld linkre kattintva

A Világjáró programokon minden alkalommal újabb és újabb országot mutatunk be szubjektív tapasztalatok és élmények átadásával, olyan személyek által, akik testközelből tapasztalták meg az adott helyi viszonyokat.

A következő elérhetőségeken várjuk mindazok jelentkezését, akik vágyat éreznek magukban úti élményeik megosztására: email: kereszturypr@gmail.com; tel: 30/701-1938.

 

Betöltés...